Een onafhankelijke partij

123Machine is zelf geen advertentieportal. En dat willen we ook niet zijn. We willen er gewoon voor zorgen dat uw machines zoveel mogelijk bekeken worden op zoveel mogelijk portals tegen zo laag mogelijke kosten. 123Machine heeft er geen belang bij op welke website u adverteert. We kunnen u dus geheel onafhankelijk adviseren over websites waarop u het beste kunt adverteren.
 


Hoe meer plaatsingen, hoe beter

Adverteren is kostbaar en het beheer van alle plaatsingen kost veel tijd. Veel aanbieders adverteren daarom bewust op een beperkt aantal websites. Dat is jammer, want veel plaatsingen zorgen ervoor dat uw advertentie vaker wordt bekeken (meer views) en genereren dus meer bezoekers voor uw website.

123Machine zorgt ervoor dat uw aanbod automatisch wordt doorgeplaatst naar alle gratis websites. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van gratis proefperiodes op betaalde sites. Daarnaast gebruiken wij YouTube waar wij filmpjes plaatsen van uw machines. Zo helpen we u om meer bezoekers naar uw site te trekken. Met de software van 123Machine is het een kwestie van aanvinken en een foto uploaden. Eenvoudiger kan het niet.


Tip

Plaatst u uw complete voorraad op één of twee advertentiewebsites? U kunt uw aanbod beter spreiden. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Verlaag uw abonnement en start voor het geld dat u overhoudt een nieuw abonnement bij andere portals. Dan heeft u voor hetzelfde geld een betere spreiding: uw naam komt vaker op het internet voor en het genereert meer bezoekers naar uw website.